Komuniti Kaki Bola
SELAMAT DATANG KE FORUM KOMUNITI KAKI BOLA.

SILA DAFTAR SEBAGAI PENGGUNA UNTUK MENGGUNAKAN FORUM INI.

ANDA DIALU-ALUKAN UNTUK BERFORUM DAN BERKONGSI MAKLUMAT DI MANA² RUANGAN YANG SESUAI DI FORUM INI.

PENYERTAAN ANDA AMAT DIHARGAI.

SEMOGA ANDA BERPUAS HATI MELAYARI LAMAN INI.

TERIMA KASIH

Gerrard impi ganti tempat Rodgers

Go down

Gerrard impi ganti tempat Rodgers

Post by Park Deen on Sat Sep 07, 2013 1:15 pmGERRARD sudah mula memikirkan tentang persaraan dan masa depannya selepas tidak bergelar pemain lagi.LONDON - Steven Gerrard telah meluahkan hasrat dan minatnya untuk menjadi pengurus Liverpool satu hari nanti selepas era Brendan Rodgers berakhir.

Kapten The Reds itu berkata demikian selepas mengakui dia terpaksa mempertimbangkan masa depannya selepas menyaksikan bekas rakan sepasukan, Jamie Carragher telah bersara pada akhir musim lalu.

Ketika menyaksikan Carragher yang kini bertugas sebagai hos bola sepak kepada rancangan sukan, Sky Sports, Gerrard menganggap dia lebih sesuai untuk meneruskan perjuangan bola sepak dengan menjadi pengendali di Anfield.
Pemain berusia 33 tahun itu memberitahu: "Impian saya akan menjadi kenyataan sekiranya diberikan peluang untuk mengemudi Liverpool pada suatu hari nanti.

"Kami telah memiliki pengurus bertaraf dunia tetapi mungkin jawatan itu akan dikosongkan. Kita tunggu dan lihat pada suatu hari nanti.
"Apabila kamu sudah tiba di kemuncak pada usia kamu, sudah tentu kamu harus berfikir secara serius mengenai kehidupan selepasnya.
"Saya hanya menandatangani kontrak lanjutan selama setahun. Saya perlu mula merancang masa depan.

"Apa rancangan itu adalah saya kini sedang mengambil kursus dan lesen kejurulatihan yang mana ia akan berakhir pada tahun depan.
"Sudah tentu saya sendiri melihat personaliti saya lebih sesuai jika menjadi pengurus berbanding jurulatih. Saya pernah bercakap perkara ini dengan Carragher tetapi beliau lebih berminat untuk terlibat dengan bidang media.

"Agak 'pelik' apabila menyaksikan beliau hoskan rancangan sukan tetapi saya sangat berbesar hati sekiranya Carragher menjadi pembantu saya sekiranya saya dilantik sebagai pengurus Liverpool pada masa akan datang." - AGENSI
avatar
Park Deen
Admin
Admin

Negeri :
Posts : 2214
Points : 5646
Reputation : 0
Join date : 18/09/2011

View user profile http://kakibola.forumado.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum